Program


Táncháztalálkozó 2021
2

Táncháztalálkozó 2021

A Táncház Egyesület által szervezett Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár 1982 óta minden év tavaszán – néhány vis major eset kivételével – a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében várja az élő népművészet, a városi táncházmozgalom és az ahhoz kapcsolódó társművészetek kedvelőit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 4. vasárnap, 10:00

Táncháztalálkozó országszerte 2021

1. nap 

A Táncháztalálkozó a népzene, a néptánc és a tárgyalkotó népművészet seregszemléje, amelyen műkedvelő és hivatásos előadók, gyermek és felnőtt néptáncegyüttesek, zeneiskolások és hagyományőrző népművészek működnek közre, a Kárpát-medencei és a moldvai magyarság, a világban bárhol máshol élő magyar közösségek, valamint a hazai nemzetiségek képviseletében. A Táncház Egyesület által szervezett Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár 1982 óta minden év tavaszán – néhány vis major eset kivételével – a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében várja az élő népművészet, a városi táncházmozgalom és az ahhoz kapcsolódó társművészetek kedvelőit. Szakmai partnereink részvételével, támogatóink segítségével a Táncháztalálkozó – mint az egyik legjelentősebb hazai folkfesztivál – 2010-ben és 2016-ban a Magyar Fesztivál Szövetség pályázatán folklór kategóriában elnyerte a Kiváló Fesztivál minősítést. Az Európai Fesztivál Szövetség döntése értelmében a Táncháztalálkozó felkerült a minősített európai kulturális fesztiválok 2017–2018-as listájára.

 
„Ókútból friss víz” - Világzenei koncertek és táncház

17:00 - 18:00 Bognár Szilvia Sextet
18:30 - 19:30 Babcsán Projekt
20:00 - 21:30 Dresch Vonós Quartet
21:30 -Táncház az Erdőfűvel


Belépés érvényes belépőjegy mellett, érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!