Program


Batyu Színház: MESEMALAC

Batyu Színház: MESEMALAC

-a Magyar Kultúra Napja alkalmából-

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 10:00

A három kismalac és a farkas című népmese verses változatát írta és az előadást rendezte: Albert Péter

Játék a padláson tárgyakkal, bábokkal, gyerekekkel. Két testvér, Lili és Lali felszökik a Nagyi padlására. A régi, poros tárgyak életre kelnek a játékuktól. Párna, esernyő, bőrönd, fűrész mind-mind segítségükre lesz a mese alakulásában. Akárcsak a bátrabb szülők és a gyerekek! Az erdő réme, a gaz farkas, (Lompos Lajos) malachúsra feni a fogát, de a három testvér (Malac Marci, Malac Berci és a legkisebb Barnabás) együttes erővel, no meg egy kis furfanggal legyőzik a gonoszt.

Az előadást betöltött három éves kortól,  kisiskolás korú gyermekek részére ajánljuk.

Ajánlatunk


Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Ünnepeljétek velünk az idén 10 éve megújult Várkert Bazár jubileumi kulturális évadát a május 31-től június 2-ig tartó VárkertFeszt művészeti fesztiválunkon! A háromnapos rendezvénysorozaton izgalmas családi eseményekkel, fergeteges koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és különleges gasztro-meglepetésekkel várjuk a kicsiket és a nagyokat a Várkert Bazárban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!