Program


ZSEBTENGER - Rutkai Bori Banda
2

ZSEBTENGER - Rutkai Bori Banda

A Fonogram-díjas zenekar tagjai legújabb, Zsebtenger című albumuk és a korábbi lemezeik (Sárkányjárgány, Pizsamátor, Űrdöngölők) nyári slágereivel hívják kalandra a kicsiket és a nagyokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 8. vasárnap, 10:30

Rutkai Bori színpompás horgolt bábjaival és egyedi kellékeivel kelti életre dalainak, meséinek szereplőit és kalauzol bennünket a valós és a képzeletbeli tájakon.

Szandálban szambázunk a „Laton-laton Balaton” partján, Majomhajókkal és Pizsamátor-kalózokkal kalandozunk a fénylő hátú óceánon, közben a Palacsinta pályaudvaról túrókrémes, fahéjfüstös vonatok indulnak, míg a Hosszúfejű királyfi palotájában lakodalomra készül a násznép. Végül körtáncot járunk a tóba pottyanó naplementében és a zsebtengeri stranddiszkóban Rizibizi nénivel és bácsival reppelünk.

Tarka kavalkád és igazi családi, nyári táncolda!

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!