Program


Aktuális előadások



Sokak számára ismerős, táncra csábító dallamok csendülnek fel, az est hangulatát pedig a Budapest Folk Dance táncosainak látványos koreográfiái emelik a tetőfokára.

ELŐADÁSHOZ TARTOZÓ ESŐPROTOKOLL
Szélsőséges időjárás esetén az előadás elmaradásáról a Szervező legkésőbb az előadás napján 17.00 óráig a facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy az előadás megtartására készülünk.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy az előadást szélsőséges időjárási körülmények esetén előzetesen bármikor, közvetlenül a rendezvény megkezdése előtt, illetve akár a helyszínen is lemondja.
Az előadás kezdetekor, illetve első fele alatt a Szervező bizonytalan vagy szélsőséges időjárás esetén 1 óráig várhat az előadás megkezdésével, illetve folytatásával.
Amennyiben az előadás eljut a szünetig, vagy szünet nélküli előadás esetén a feléig, akkor az előadás megtartottnak minősül és a jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
Ha az előadás nem jut el a szünetig, (vagy szünet nélküli előadás esetén a feléig) akkor a jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!