Program


Zenekart a színpadra - Liszt-kukacok Akadémiája - Zenészbörze
2

Zenekart a színpadra - Liszt-kukacok Akadémiája - Zenészbörze

A börze egy csodálatos és izgalmas hely, ahol mindenki megtalálja, amit keres. Ahol megy a cserebere, ahol előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. A börze színes, változatos és nyüzsgő. Akárcsak a Zenészbörze, vagyis a Liszt-kukacok Akadémiájának tavaszi évada.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 3. vasárnap, 11:00

Liszt-kukacok Akadémiája – Zenészbörze
Zenekart a színpadra A Zeneakadémia saját szervezésű programja
10–15 éveseknek

Klasszikus és romantikus szimfóniatételek és operaáriák

Brindás Boglárka (szoprán)
A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell
Mesélő: Mona Dániel

A börze egy csodálatos és izgalmas hely, ahol mindenki megtalálja, amit keres. Ahol megy a cserebere, ahol előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. A börze színes, változatos és nyüzsgő. Akárcsak a Zenészbörze, vagyis a Liszt-kukacok Akadémiájának tavaszi évada. A Zeneakadémia ifjúsági sorozatának vadonatúj előadásain Mona Dániel zenetörténész bemutatja, milyen sokféle zenésztípus létezik, és kinek mi a „feladata” a zenei világban; kit hol, milyen közegben találhatunk meg. A nagyszabású első matinén egy teljes szimfonikus zenekar lép a színpadra – ráadásul Magyarország első, rendszeres koncerttevékenységet folytató együttese. Az előadáson kiderül, miként zajlott egy hangverseny Beethoven korában, hogyan viselkedett a közönség és hogy állt össze akkor egy koncertprogram. És persze nem maradhat ki az efféle estek főszereplője sem, a műsor sztárvendége, a közönség kedvence: a primadonna.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!