Program


Zenekart a színpadra - Liszt-kukacok Akadémiája - Zenészbörze
2

Zenekart a színpadra - Liszt-kukacok Akadémiája - Zenészbörze

A börze egy csodálatos és izgalmas hely, ahol mindenki megtalálja, amit keres. Ahol megy a cserebere, ahol előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. A börze színes, változatos és nyüzsgő. Akárcsak a Zenészbörze, vagyis a Liszt-kukacok Akadémiájának tavaszi évada.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 3. vasárnap, 11:00

Liszt-kukacok Akadémiája – Zenészbörze
Zenekart a színpadra A Zeneakadémia saját szervezésű programja
10–15 éveseknek

Klasszikus és romantikus szimfóniatételek és operaáriák

Brindás Boglárka (szoprán)
A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell
Mesélő: Mona Dániel

A börze egy csodálatos és izgalmas hely, ahol mindenki megtalálja, amit keres. Ahol megy a cserebere, ahol előbb-utóbb mindenre lesz megoldás. A börze színes, változatos és nyüzsgő. Akárcsak a Zenészbörze, vagyis a Liszt-kukacok Akadémiájának tavaszi évada. A Zeneakadémia ifjúsági sorozatának vadonatúj előadásain Mona Dániel zenetörténész bemutatja, milyen sokféle zenésztípus létezik, és kinek mi a „feladata” a zenei világban; kit hol, milyen közegben találhatunk meg. A nagyszabású első matinén egy teljes szimfonikus zenekar lép a színpadra – ráadásul Magyarország első, rendszeres koncerttevékenységet folytató együttese. Az előadáson kiderül, miként zajlott egy hangverseny Beethoven korában, hogyan viselkedett a közönség és hogy állt össze akkor egy koncertprogram. És persze nem maradhat ki az efféle estek főszereplője sem, a műsor sztárvendége, a közönség kedvence: a primadonna.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!