Program


VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING

VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING

A Telekom VOLT fesztivál idén is hozza a jól bevált receptet, mely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, idén július 1-4 között.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 30. kedd

VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING

- Használhatod a zuhanyzókat és mellékhelyiségeket
- A kempingbe rögzített ágyakkal rendelkező lakókocsival lehet beköltözni. Kis- és mikrobuszok, hátradönthető ülésekkel nem jöhetnek be a Karaván kemping területére!
- A lakókocsit húzó jármű csak az erre kijelölt területen parkolhat, a Karaván kempingen kívül. (A kemping üzemeltetői utasításait követve kell leparkolni az autóval a kemping területén kívül, ingyenesen. Ez a lehetőség csak egyszeri behajtásra jogosít fel, többszöri ki- és belépés nem lehetséges.)
- A Karaván kempingben áramvételi lehetőség van, de a sátrazás és vontató autóval bent parkolás nem lehetséges.
- A Karaván kempingjegy tartalmaz egy belépőjegyet a járműnek és Karaván Kemping karszalagokat a jármű vezetőjének és utasainak (a maximálisan kiadható karszalagok száma attól függ, hány személyes –a forgalmi szerint- a lakókocsi vagy a lakóautó).

Érvényes: 2020. június 30. 16:00-tól 2020. július 5. 8:00-ig

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

zenés party két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!