Program


VITÉZ KATINKA - interaktív zenés mesejáték
3

VITÉZ KATINKA - interaktív zenés mesejáték

Katinkát a többi lánytól eltérően nem a szövés és a házimunkák, hanem a kardforgatás és a vadászat érdekli! Egy napon a király harcba hívja vitézeit - így az öreg Gerecsét is - az ismét betörő tatárok ellen. Katinka kihallgatja szülei beszélgetését és úgy dönt, hogy beteg édesapja helyett fiaként maga jelentkezik a királynál, hogy megvédje családja becsületét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 20. vasárnap, 10:30

VITÉZ KATINKA - interaktív zenés mesejáték

Katinka, az öreg Gerecse lánya már eladósorban van, de határozott jelleme a kérőket elriasztja. Katinkát a többi lánytól eltérően nem a szövés és a házimunkák, hanem a kardforgatás és a vadászat érdekli!

Egy napon a király harcba hívja vitézeit  - így az öreg Gerecsét is -  az ismét betörő tatárok ellen. Katinka kihallgatja szülei beszélgetését és úgy dönt, hogy beteg édesapja helyett fiaként maga jelentkezik a királynál, hogy megvédje családja becsületét.

Apja vértjét és kardját magához veszi, és elindul kalandos útjára, melynek során találkozik az Udvari Bolonddal, a Fekete Lovaggal, és az Erdő Tündérével. Izgalmas feladatok és próbatételek során bebizonyosodik, hogy csak a szeretet és a bátorság számít. Katinka és vitéz batátai (a gyerekek) megoldják a rejtélyeket, teljesítik a próbatételeket, és eljutnak a királyi palotába is.

A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!