Program


Útibeszámolók -Egyiptom különleges látnivalói - Kósa Ildikó

Útibeszámolók -Egyiptom különleges látnivalói - Kósa Ildikó

Egyiptom mindig is egyet jelentett az ősi tudással, misztikummal, rendkívüli épületekkel, a ködbe burkolódzó történelemmel, az időtlenséggel… Egyiptom nem csupán kedvelt üdülőhely, hanem az emberi kultúra bölcsője.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 13. szerda, 18:30

Útibeszámolók

A sorozat előadói, a hivatásos utazók – idegenvezetők, túravezetők – vagy a szinte mindig úton lévők – utazóbloggerek, útikönyvek szerzői – havonta egy alkalommal rengeteg fotóval, videóval színesített előadásukban osztják meg élményeiket, tapasztalataikat, praktikáikat a közönséggel.

Egyiptom különleges látnivalói

Előadó: Kósa Ildikó idegenvezető

Egyiptom mindig is egyet jelentett az ősi tudással, misztikummal, rendkívüli épületekkel, a ködbe burkolódzó történelemmel, az időtlenséggel… Egyiptom nem csupán kedvelt üdülőhely, hanem az emberi kultúra bölcsője. Ezen az estén a közismert látnivalókon túl a közelmúltban megnyitott, a kevésbé vagy egyáltalán nem ismert helyszínekre, természeti látnivalókra is felhívja a figyelmet az előadó, és rámutat arra, hogy Egyiptom sokkal több, mint „csak a piramisok”… Bőven van mit felfedezni ebben a különleges országban.

A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával lehet megvásárolni.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!