Program


Transform Quintet / CAFe 2018

Transform Quintet / CAFe 2018

20. születésnapjuk alkalmából pályafutásuk zenei anyagának legjavából válogatnak, valamint új, korábban nem hallott dalokkal és meglepetésvendégekkel is készülnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 18. csütörtök, 20:00

Transform Quintet

A Transform Quintet egyéni, invenciózus zenét játszó jazzformáció. Progresszív zenei világuk elementáris és fiatalos, egyszerre idézi a fúziós jazz, a mainstream és az elektronikus zenei áramlatok legjobb hagyományait, és bevallottan inspirálja a filmzene és az európai klasszikus romantika zeneszerzőinek öröksége is.

A tagok szinte együtt kezdték zenei pályafutásukat, az elmúlt 20 évben pedig a kvintett a hazai jazzélet egyik meghatározó alakulatává vált. A közönség szeretetét éppúgy elnyerték, mint a szakma és a kritikusok elismerését, határainkon innen és túl egyaránt. Számos lemezt készítettek, többek között a világhírű, Grammy-díjas amerikai jazz-zongoristával, Joey Calderazzóval is.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!