Program


Traccs! Jakupcsek Gabriella

Traccs! Jakupcsek Gabriella

Traccs! Kaposvár legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Jakupcsek Gabriella, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője.
Beszélgetésünk végén lehetőség lesz új könyvének "Nagy levegő - Aki megáll elsüllyed” dedikálására és közös fotó készítésére!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 17. csütörtök, 18:00

TRACCS! Jakupcsek Gabriella

Traccs! Kaposvár legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Jakupcsek Gabriella, Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője. Kevesen vannak azok, akik annyiféle sorssal találkoznak a munkájuk során, mint Gabi hiszen egy-egy televíziós évad során kisebb városnyi emberrel beszélget. Meghallgatja beszélgetőtársait a nevét viselő műsorban, átadja a tudását szakmai rendezvényeken vagy tréningek irányítójaként, és persze magánemberként társaságban, szülői értekezleten, sőt egyszerűen csak az utcán… és nekünk személyesen...! Beszélgetésünk végén lehetőség lesz új könyvének "Nagy levegő - Aki megáll elsüllyed” dedikálására és közös fotó készítésére!

TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres
…emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk beszélni, és talán arról is, amiről oly nehéz...

Kapunyitás: 17:30
Kezdés: 18:00

A rendezvényeink nem sajtónyilvánosak, így az ott elhangzottakról kép-, hang- és videófelvétel készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS! Az előadóink által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) NEM engedélyezett! A jegy megvásárlásával a látogató hozzájárul, hogy online felületeinken promóciós céllal, mint az előadás résztvevőjéről kép-, hang- és videófelvétel készülhet!

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!