Program


Toy Story 4 (szinkronizált)

Toy Story 4 (szinkronizált)

Vannak tökéletes filmtrilógiák, amik egyenletes színvonalú, kerek, lezárt történetek. A TOY STORY ilyen, ennek ellenére mégis elkészült a 4. rész, és akinek már volt szerencséje látni, nem győzte dicsérni – ugyanis vannak stúdiók, amik közepes produkciókkal nem érik be, és inkább dolgoznak évekig egy-egy filmen, minthogy a mennyiség a minőség rovására menjen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 8. hétfő, 17:45

A Pixar ilyen: a humor, a kaland, az érzelmek, és a kreativitás kombinációja adja azt a fajta a varázst, ami már több, mint két évtizede a stúdió sajátja. Persze akik gyártottak már animációs filmet valaha, szinte biztosan próbálták másolni ezt a tökéletes receptet, több-kevesebb sikerrel: abban verhetetlen ez a stúdió, hogy ugyanolyan szinten képes gyerekeket és felnőtteket is egyaránt megszólítani. Utóbbiakat ezúttal talán még jobban is, hiszen visszanyúltak ahhoz a történethez, amivel anno bemutatkoztak: A TOY STORY – JÁTÉKHÁBORÚ 24 éve filmtörténelmet írt azzal, hogy az volt az első teljes egészében számítógépes animációval készített mozifilm. A trilógia lezárása óta pedig 9 év telt el, de minden befejezés valami újnak a kezdete is egyben: a csapat új tulajdonoshoz került, Woody pedig felismeri, hogy már nem ő a legfontosabb játék a gyerekszobában, hanem egy új szereplő, Villi, a műanyag villából készült játékszer. Amikor Villi rejtélyes módon eltűnik, akkor indul a szériában már kötelező elemnek számító mentőakció…

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!