Program


Tihanyi Szabadtéri Játékok / Maugli a dzsungel fia - mesejáték
3

Tihanyi Szabadtéri Játékok / Maugli a dzsungel fia - mesejáték

Az állatok szeretnek az őserdőben élni, ez az ő világuk, nem pedig az emberé. Mégis, amikor egy csecsemő elveszetten sír a bokrok sűrűjében, Bagíra, a fekete párduc és jó cimborája Balu, a medve segítségére siet, és még a farkasok vezére, Akela is vállalja, hogy megpróbálnak vigyázni rá és felnevelik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 15. csütörtök, 19:00

Maugli, a dzsungel fia
zenés mesejáték
A GÖRBETÜKÖR SZÍNI TÁRSULAT előadása

"Összetart itt minden élet, dzsungel otthon, te gyönyörű hely..."

Az állatok szeretnek az őserdőben élni: boldogan nevelgetik és tanítgatják kölykeiket, játszanak, rejtőzködnek, vadásznak, veszekednek vagy barátkoznak, néha menekülnek a ragadozók elől. Ez az ő világuk, nem pedig az emberé. Mégis, amikor egy csecsemő elveszetten sír a bokrok sűrűjében, Bagíra, a fekete párduc és jó cimborája Balu, a medve segítségére siet, és még a farkasok vezére, Akela is vállalja, hogy megpróbálnak vigyázni rá és felnevelik.

De Mauglira folyton veszélyek leselkednek. Barátai még csak-csak megóvják a buta majmok csapatától, vagy Ká-tól, az óriáskígyótól, de amikor kiderül: Sirkán, a gonosz tigris visszatért a vadászterületére, muszáj kimenteni az emberkölyköt!
Félelmetes hajsza kezdődik! Miközben Bagíra és Balu el akarják juttatni Mauglit az emberek falujába, nyomukban liheg Sirkán és a keselyűk csapata..

Szereplők:
Maugli.......................... Bakó Krisztián
Balu............................. Berecz György / Kovács Róbert
Sirkán.......................... Ott József / Szilasi Balázs
Ká, Akela..................... Straub Péter
Majmok, Keselyűk....... Korcsmáros András, Házi Anita

Rendező: Kovács Róbert

A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Kapunyitás: az előadás kezdete előtt 60 perccel

Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:
Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk)
akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.
Az 1. felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. (Amennyiben nincs szünet akkor, ha lement az előadás fele) Ebben az esetben a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!