Program


Tara Fuki
3

Tara Fuki

A Tara Fuki hangzásvilága hol álomszerűen andalító, csendes és puha, mint az éjszaka, hol pedig brutálisan intenzív, erőteljes és vad, mint egy tavaszi patak. A megalakulásuk óta eltelt húsz évben Európa-szerte koncerteznek sikerrel, első lengyel előadóként kerültek be például 2007-ben a WOMEX programjába, ez idő alatt pedig a két előadó szinte telepatikus szintre fejlesztette a zenei kommunikációt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 1. csütörtök, 20:00

Közreműködik:

Andrea Konstankiewiczová - cselló, ének
Dorota Barová - cselló, ének

„Az álmok földjének pókszálaiból szőtt zene csendesen oszlatja el a táj melankolikus erózióját. Belül megnyugtató zene rejlik” – jellemezte magát az észak-morva duó. A Tara Fuki zenéje különböző műfaji elemek felhasználásával jön létre improvizáció útján, kaleidoszkopikus képet alkotva a nők belső világáról. Bár a két előadó cseh születésű, dalaik nagyrészt a simogató lengyel nyelven szólalnak meg – összhangban a két fa hangszertest, a csellók puha rezgéseivel. A Tara Fuki hangzásvilága hol álomszerűen andalító, csendes és puha, mint az éjszaka, hol pedig brutálisan intenzív, erőteljes és vad, mint egy tavaszi patak. A megalakulásuk óta eltelt húsz évben Európa-szerte koncerteznek sikerrel, első lengyel előadóként kerültek be például 2007-ben a WOMEX programjába, ez idő alatt pedig a két előadó szinte telepatikus szintre fejlesztette a zenei kommunikációt. Legújabb albumuk ez év őszén, a koncert előtti hetekben jelenik meg, minden bizonnyal arról is hallhatunk majd szerzeményeket Opus-beli koncertjükön, ahol már visszatérő vendégként köszönthetjük őket.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!