Program


Táncháztalálkozó 2020 - Folkaréna - Gálaműsor

Táncháztalálkozó 2020 - Folkaréna - Gálaműsor

Harminckilencedik alkalommal rendezik meg az élő népművészet összművészeti fesztiválját, az Országos Táncháztalálkozót és Kirakodóvásárt 2020. március 20-22. között, közel 2600 közreműködővel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 3. vasárnap, 19:00

Március 22-én, vasárnap a Papp László Budapest Sportaréna küzdőterén zajlik majd az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti kirakodóvásár, valamint a hagyományőrző együttesek és a hazai legsikeresebb amatőr táncegyüttesek gálaműsora, emellett az emeleti kamaratermekben Ínyenc táncház, Aprók tánca, interaktív foglalkozások és számos más izgalmas program várja a látogatókat. A rendezvény vasárnap esti gálaműsorát a Nemzeti Táncegyüttes „Kárpátok visszhangja” című, a Táncháztalálkozóra készült nagyszabású produkciója adja.

Ajánlatunk


Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!