Program


Szirtes Edina Mókus Csillagom, koncert

Szirtes Edina Mókus Csillagom, koncert

A muzsikusok által életre keltett hangvilág zenei műfaja leginkàbb öröm, izgalom, kíváncsiság, határtalanság, szabadság...

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 18. vasárnap, 19:00

....kiállunk hegedűvel, sippal , dobbal, kitesszük a sok-sok effekt pedàlt, visszük magunkban a verseket, amikkel évek óta élünk, túlélünk, visszük magunkban a sok érthetetlenséget, örömöt, bànatot, még több rácsodàlkozást az emberi nagyságra, a költőóriàsoktól örökölt sorokra, gondolatokra...de visszük a kiszolgáltatottságot, amellyel szomjazzuk a Közönsèg, a Befogadók szeretetét, figyelmét...boldogság, ha a
vègén eltünik a szinpad szèle, ami a hallgatókat leválasztja... boldogság ha minden megszünik ami levàlaszt és megszületik az egység, a közelség... de ezt nem lehet elmondani, csak érezni!

Közreműködők:
Szirtes Edina Mókus – hegedű, ének
Fekete Jammal János – beatbox, dobok
Cserta Balázs – fúvósok
Bede Péter – fúvósok
Hámori Máté – gitár
Herr Attila – basszusgitár

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!