Program


Szent László, a Lovagkirály - a Nemzeti Lovas Színház előadása

Szent László, a Lovagkirály - a Nemzeti Lovas Színház előadása

Szent László a monda szerint Szög nevű lova patkójának nyomán vizet fakasztott a szomjazó katonáinak, hegyeket mozgatott meg, aranypénzt változtatott kővé..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 13. péntek, 19:30

ESŐNAP: augusztus 16. 19:30

 

Szent László, a Lovagkirály - a Nemzeti Lovas Színház előadása
Az előadás időtartama: 2 x 60 perc

A sümegi nyári programkavalkád egyik kiemelt programja, a Nemzeti Lovas Színház: SZENT LÁSZLÓ A LOVAGKIRÁLY című előadása lesz 2021. augusztus 13-án!

Szent László, a lovagkirály legendája már életében megszületett, az évszázadok során megőrződött, a Nemzeti Lovas Színház előadásában pedig ismét életre kel. A monda szerint Szög nevű lova patkójának nyomán vizet fakasztott a szomjazó katonáinak, hegyeket mozgatott meg, aranypénzt változtatott kővé. A nagyszabású előadás ezeket a legendákat idézi meg.

A darabban szerepel Papadimitriu Athina, Pápai Kíra, Mohácsi Márk, Ilyés Jenifer és Deák-Lőrincz Andrea, aki a rockopera társírója is.

Fontos infok:

Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!

Az előadás védettségi igazolvány felmutatása mellett látogatható!

A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson!

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!