Program


Spirit Es(e)tek 4. - Gundel Takács Gábor sorozata (Cyrano kapcsán)

Spirit Es(e)tek 4. - Gundel Takács Gábor sorozata (Cyrano kapcsán)

Milyen élethelyzeteket rejt egy-egy klasszikus (vagy épp kortárs) színdarab? Abban reménykedünk, hogy a jól megfogalmazott és színészek által be is mutatott kérdéseink-elemzéseink nézőinkben válaszokat indukál(hat)nak majd.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

SPIRIT ES(e)Tek címmel indítunk új sorozatot, Gundel Takács Gábor vezetésével.

Milyen élethelyzeteket rejt egy-egy klasszikus (vagy épp kortárs) színdarab? Fordítsuk ezt le hétköznapi, mindenki által ismert szituációkra, játsszunk velük, elemezzük, játsszuk újra, változtassuk a paramétereket, nézzük meg egy-egy darabbéli család és/vagy közösség együtt érvényesülő és mindenkire másképpen ható lelki mezőjét, és ezen keresztül tegyünk fel kérdéseket, melyek nyilván az önismeretről (is) szólnak. Abban reménykedünk, hogy a jól megfogalmazott és színészek által be is mutatott kérdéseink-elemzéseink nézőinkben válaszokat indukál(hat)nak majd.

A 10 részes sorozat szeptember 9-én indul, a Három nővér c.darab kapcsán.

Az esteken egy pszichológus sazkértő mellett a Spirit művészei: Perjés János, Szitás Barbara, Szíjártó Aurélia vesznek részt, Bányai Gábor irányításával

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!