Program


Sasvári Sándor koncert

Sasvári Sándor koncert

A koncert repertoárjában Sasvári Sándor eddigi pályafutásának legjobb, legnépszerűbb szerepei mellett, kedvenc dalait is elénekli.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 13. vasárnap, 16:00

Sasvári Sándor, Jászai Mari-díjas, Príma-díjas, eMeRTon-díjas színművész, musical énekes, díjugrató

Pályafutását énekesként és basszusgitárosként kezdte.

A Rock Színház megalakulásától vezető színésze volt a társulatnak, számos jelentős előadás fűződik nevéhez. 1991-ben az Év musical énekesének választották, majd 1993-ban a Magyar Rádió eMeRton díjjal tüntette ki. Az angolul és németül remekül beszélő színész Ausztriában, Németországban , Svájcban és Luxemburgban is vendégszerepelt, ahol Che Guevaraként egész Európa megismerhette. Számos film főszereplője és jó néhány hanghordozó tulajdonosa.

A koncert repertoárjában Sasvári Sándor eddigi pályafutásának legjobb, legnépszerűbb szerepei mellett, kedvenc dalait is elénekli.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!