Program


Rúzsa Magdi koncert

Rúzsa Magdi koncert

Kapunyitás: 18:00

Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legszimpatikusabb énekesnője, a „kishegyesi díva” a Lovagi Tornák Tere színpadán!

JEGYEK:
- Early bird (2020. augusztus 23. éjfélig)
- Standard jegyár (2020. augusztus 24-től)
- VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass, welcome drink

Kedves VIP Jegytulajdonos!

Kérjük, válasszon!

Az augusztus 30-i Rúzsa Magdi koncertet ültetett formában rendezzük meg, ezért a VIP jegyet váltók számára a legjobb ülőhelyeket szeretnénk biztosítani. A VIP jegytulajdonosok két ülőhelytípusból választhatnak előzetesen, melyeket az alábbi térképen is jelöltünk:

1.      VIP színpad előtt 

2.      VIP B fedett lelátó

Kérjük, válasszon a két szektor közül, melyikben szeretné élvezni a Rúzsa Magdi koncertet! A szektoron belül a helyek érkezési sorrendben foglalhatóak el, de a választást követően mindenki számára biztosítjuk a helyet az adott szektorban. 

Kérjük, a vip@diosgyorivar.hu  email címre jelezze, melyik szektorban szeretne ülni a jegyen szereplő vonalkód és a név megjelölésével augusztus 27-ig.

A VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet egy elkülönített nézőtéri ülőhelyről élvezheti, egyedi VIP pass, welcome drink és meglepetés. 

 

 
A hatályos rendezvénytartási előírások és biztonsági feltételek értelmében az előadás CSAK ÜLŐHELYRŐL tekinthető meg. A belépéssel Ön tudomásul veszi a rendezvény megtartásának körülményeit és vállalja a biztonsági előírások betartását.

·        Az arénába a belépés csak kézfertőtlenítést követően történhet. A helyszínen erre alkalmas eszközt biztosítunk, de igény esetén saját kézfertőtlenítőt is alkalmazhat.
·        Javasoljuk a szájmaszk használatát a rendezvény teljes időtartama alatt.
·        Köhögéskor, tüsszentéskor zsebkendővel vagy behajlított könyökkel takarják el orrukat, szájukat.
·        Ha betegségre utaló tünetet észlel ne lépjen be a rendezvény területére!
·        A rendezvény területére esernyőt, üveget, vágó- és szúró eszközt bevinni tilos.

Közreműködésüket ezúton is köszönjük!