Program


RS9 OFF 2019 Holle anyó

RS9 OFF 2019 Holle anyó

Mesénkben Holle anyó házába érkezünk, ahol nagy serényen kis manók tüsténkednek éppen, várják haza házigazdánkat, aki nemsokára be is toppan. Egy történetet mesél nekünk, ami valamikor vele esett meg. Annak idején ezt mondta tollba a Grimm fivéreknek is, hát az már jó néhány évvel ezelőtt volt, biza abból írták ők a meséjüket, és azt a címet adták neki: Holle anyó.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 25. csütörtök, 15:00

Egy kislányról szól, akit mostohaanyja, az édeslányával ellentétben mindig mellőz, mindig dolgoztat, s amikor az orsója beleesik a kútba, a mostohát csak az érdekli, hogy hozza azt vissza. A leány a kút világában egy csodálatos, virágokkal teli mezőre kerül, és kalandos útja során – ahol még az almafa is megelevenedik - találkozik házigazdánkkal.
A mese végére a szorgos kislány kedvessége és segítőkészsége elnyeri megérdemelt jutalmát, ahogy mostoha testvére lustasága is.

Az előadás hossza: kb. 35-40 perc
Holle anyó: Haumann Petra
Táncművészek: PR-Evolution Dance Company táncművészei
Zene: montázs
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfia: Nemes Zsófia

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!