Program


Rosszul vagyok magamtól (Csortos)

Rosszul vagyok magamtól (Csortos)

Syk pike
norvég-svéd vígjáték, 95 perc, 2022
norvég nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 14. szerda, 20:00

Rendező: Kristoffer Borgli
Szereplők: Elisabeth Bech Aschehoug, Sarah Francesca Braenne, Anders Danielsen Lie, Fredrik Stenberg Ditlev-Simonsen

 

Egy fiatal pár, Signe és Thomas meglehetősen egészségtelen párkapcsolatban élnek, folyamatosan rivalizálnak egymással. Amikor a férfi karrierje hirtelen meredeken emelkedni kezd, a nő a lehető legrosszabbul reagál a háttérbe szorulására. Mindenáron középpontban szeretne maradni, ezért kitalált betegségekkel igyekszik magára irányítani a figyelmet. A kezdeti sikereken fellelkesülve Signe egyre radikálisabb megoldásokhoz folyamodik, hogy igazából megbetegítse magát és ne csak a barátai szánalmát és sajnálatát vívja ki.

A Rosszul vagyok magamtól világpremierje a világ legrangosabb ’A’ kategóriás filmfesztiválján, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard versenyszekciójában volt. A vígjáték azóta bejárta a világ filmfesztiváljait. A Rosszul vagyok magamtól egyik főszereplője, Anders Danielsen Lie számos népszerű skandináv filmben szerepelt korábban (A világ legrosszabb embere, Oslo, augusztus, Július 22., Bergman szigete, A stylist). A Rosszul vagyok magamtól a legjobb skandináv vígjátéki hagyományokat követi.

Forgalmazó: Vertigo Média

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!