Program


Ránki Fülöp

Ránki Fülöp

Dukay Barnabás művei
Messiaen: A kerti poszáta

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 23. szerda, 19:00

Ránki Fülöp (zongora)

A legifjabb magyar zongorista generáció egyik kiemelkedő művésze Ránki Fülöp. A fiatal zongoraművész 2018-ban szerezte meg mesterdiplomáját a Zeneakadémián, ám ennek ellenére komoly múlt áll már mögötte: fellépett Magyarország legfontosabb koncerttermeiben, többek között a Zeneakadémia Nagytermében, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, de Portóban, Rómában, Bécsben, Isztambulban, valamint franciaországi és japán zongorafesztiválokon is megfordult. Pályája során szólistaként többek között Keller András és Kocsis Zoltán karmesterekkel dolgozott együtt, és több magyarországi bemutatón is részt vett: Dukay Barnabás jó néhány szóló és háromzongorás művének ősbemutatóján játszhatott, illetve Olivier Messiaen két jelentős zenekari művének magyarországi premierjében is közreműködött.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!