Program


PUCCINI: TOSCA / MET - FSZ
2

PUCCINI: TOSCA / MET - FSZ

Énekesek és operabarátok álma, hogy eljussanak New Yorkba, a legendás Metropolitan Operába. Az énekesek továbbra is nehéz helyzetben vannak, hiszen csak a legjobbak léphetnek ott fel. A közönség vágya azonban ma már könnyen teljesülhet: elég csupán a Müpáig utaznia, hogy a Metropolitan Opera Live in HD közvetítései segítségével, tizenkettedik éve élvezhesse a nagyszerű előadásokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 20. hétfő, 18:00

Puccini: Tosca

Napjaink egyik legnagyobb sztárja, az opera műfaj lényegét egy személyben megtestesítő Anna Nyetrebko alakítja Puccini remekművének címszerepét - szinte közkívánatra, hiszen a Metben nemrég, 2018-ban énekelte először, óriási sikerrel. Az operairodalom egyik legnépszerűbb, leghatásosabb és legsűrűbb alkotása ez a mű, amelynek drámai erejét Tosca és az érte már-már az önfeladásig rajongó római rendőrfőnök közötti feszültség is adja. A szörnyeteg Scarpiát a nemzetközi operaélet egyik keresett baritonja, a német Michael Volle kelti életre, akinek csodálatos hangját nemrég a Müpa közönsége élőben is hallhatta. A szerelmi háromszög harmadik tagjaként, a fiatal festő Cavaradossiként a nemzetközi operavilágot főleg Puccini-szerepekkel meghódító amerikai tenor, Brian Jagde lép színpadra, Sekrestyésként pedig a Metben 1999 óta több mint háromszáz előadást jegyző, nagyszerű amerikai baritont, Patrick Carfizzit láthatjuk és hallhatjuk.
A sodró lendületű, érzelmeket borzoló, a csúcspontokon szinte székhez szegező muzsika a magasan jegyzett operadirigens, Bertrand de Billy vezényletével szólal meg, Sir David McVicar fényűzően részletgazdag, látványos tablóival is lenyűgöző rendezésében.

A Metropolitan Opera Live in HD közvetítések partnerünk, a Cikánek Management közreműködésével valósulnak meg.

Vezényel: Bertrand de Billy

Szereplők:
Tosca: Anna Nyetrebko
Cavaradossi: Brian Jagde
Scarpia: Michael Volle
Sekrestyés: Patrick Carfizzi

Közreműködik: A Metropolitan Opera Ének- és Zenekara

Díszlet, jelmez: John Macfarlane
Fény: David Finn
Mozgásrendező: Leah Hausman
Rendező: Sir David McVicar

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!