Program


Pöttöm pöttyön pöttyös pötty

Pöttöm pöttyön pöttyös pötty

Színes pöttyös párnákból hogyan lesz elefánt, oroszlán, zsiráf, egér és még sok-sok állat?

Az előadást 0-4 éves korig ajánljuk!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 19. szombat, 16:00

Színes pöttyös párnákból hogyan lesz elefánt, oroszlán, zsiráf, egér és még sok-sok állat?

Varázslatos  manókezek  gyúrják, csavarják, forgatják, míg újabb és újabb meglepetés-állat  kerül ki a színes kuckójukból. Hangulatos élőzene kíséri tevékenységüket,  különböző   hangszerek szólalnak meg egy-egy állat karakteréhez igazodva. Ritmusjáték, taps és tánc, szórakoztató átváltozások teszik színessé a figurák megjelenését. Ezeket a játékokat a csecsemők és kisgyermekek értelmi, érzelmi igényeihez igazodva építettük fel, időtartama max.25 perc, ezt  25 perc játék  követi.

Játsszák: Biró Gyula, Czumbil Emőke/Soós Emőke, Czumbil Örs

Zene: Lovas Gábor
Tervező: L. Deák Réka
Rendezte: Csortán Zsóka
Fény: Balázs Csongor
Hang: Rákóczi Antal

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!