Program


Paul Pörtner: Hajmeresztő

Paul Pörtner: Hajmeresztő

Paul Pörtner: Hajmeresztő
két részes bűnügyi társasjáték
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 28. vasárnap, 19:00


Mit tehet egy talpraesett nyomozópáros, ha szinte az orruk előtt gyilkosság történik, de képtelenek a lehetséges négy gyanúsítottra rábizonyítani a bűntettet? Természetesen segítséget hívnak! Igen ám, csakhogy ez egy színdarab, és az a fránya szerző csak hat szerepet írt a műbe. Sebaj! Itt van, ha kell, több száz szemtanú a nézőtéren! Mindent láttak, mindent hallottak. Legyenek tehát a nézők a nyomozósegédek! Vallassanak, kombináljanak, keressenek bizonyítékot és szavazzanak, hogy szerintük ki a leggyanúsabb! A mesterdetektíveknek pedig nincs is más dolguk, mint fülön csípni a gyilkost! Természetesen minden este mást, hiszen a néző szava szent, a Hajmeresztő sztorija pedig olyan tökéletes, hogy bárki lehet a tettes! Minden este az vallja be a gyilkosságot, akit leginkább sarokba szorított a színházi közönséggel kibővített nyomozó csapat! Amióta színház van a világon, minden nézőben felmerül olykor a vágy, hogy beleavatkozzon a színpadi cselekménybe. Most Ön is megteheti! Ráadásul fergeteges színészi alakításokat és kacagtató poénokat is kap. Kell ennél több egy szórakoztató estéhez? Jöjjön el, legyen a játszótársunk, töltsön velünk két feledhetetlen órát a Hajmeresztő hajszalonban! Fejmosást nem kap, de a kedvét minden bizonnyal feltupírozzuk!

Szereplők:

Fésűs Antal, a Hayas Hajmeresztő szalon tulajdonosa - VIDA PÉTER
Határi Barbara, fodrászlány - STEINKOHL ERIKA
Schubertné, képviselőné - ZORGEL ENIKŐ
Király Mátyás, régiségkereskedő - FARAGÓ ANDRÁS
Rúzsos Viktor, építőmunkás - SCHLANGER ANDRÁS
Szent-Tamási Miklós, egyetemista - PÁL TAMÁS   

Díszlet-jelmez:GEDEON BORÓKA
Rendező:JANIK LÁSZLÓ

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!