Program


Pataki Éva: Nőkből is megárt... - Találkozások tehetségprogram - klasszikus színpadon
2

Pataki Éva: Nőkből is megárt... - Találkozások tehetségprogram - klasszikus színpadon

Nőkből is megárt…
a Bethlen Téri Színház és a Manna produkciója
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 17. vasárnap, 17:00

„Egy anya-lánya történet arról, hogyan lesz a szülőből nagyszülő és a gyermekből édesanya. Mi történik velünk, ha egyszer csak arra ébredünk, hogy a társadalom szemében megöregedtünk, de belül nem így érezzük? Pataki Éva szavait idézve: az ember kívülről ugyan öregszik, de van egy belső mag, az “én”, ami szabadon kószál a testtől függetlenül.

A történet ráébreszt arra, hogy merjük kimondani, ha valami már elmúlt; hogy ne féljünk találkozni új helyzetekkel… és hogy az életben az egyik legfontosabb dolog a humor.” (Cseh Judit)

Szereplők:
Anya: Tordai Teri
Lány (Nóra), Edina, Pszichológusnő: Horváth Lili
Közreműködik felvételről: Almási Sándor

Jelmez: Horváth Kata
Díszlet: Fekete Györgyi
Sound design: Igaz Balázs
Produkciós vezető: Gáspár Anna
Produkciós menedzser: Erdélyi Adrienn
Asszisztens: Fazekas Anna

Mentor rendező: Mészáros Márta
Rendező: Cseh Judit

Köszönet Böde Richárdnak és Fillár Istvánnak.
A Találkozások tehetség program előadása.
Az előadás időtartama 75 perc.


2015 tavaszán indította útjára a Bethlen Téri Színház és a Manna a Találkozások tehetség programot. Az első pályázat nyomán két produkció valósult meg; 2016 áprilisában mutatták be Valcz Péter rendezésében a Mary és Max című előadást, azt követően Szilágyi Bálint állította színpadra Peter Handke Az aranjuezi szép napok című művét. A tavalyi év pályázatának eredményeként jött létre a decemberben bemutatott Egy fiú Boszniából Lazici Noémi rendezésében, majd februárban Cseh Judit állította színpadra Pataki Éva regénye nyomán készült Nőkből is megárt… című darabot.

A 2017 tavaszán kiírt pályázat győzteseinek munkái a 2017-2018-as évad folyamán kerülnek bemutatásra. Az első nyertes, Vadász Krisztina Viszontlátás című rendezését 2018. január 17-én mutatták be. Április 11-én, a költészet napján egy versszínházi estre kerül sor Dézsi Fruzsina és Gerencsér Anna rendezésében.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!