Program


Panthera

Panthera

A városi művelődési ház hegymászó tanfolyamára hat osztálytárs iratkozik be: három fiú és három lány. Sejtelmük sincs róla, hogy a tanfolyamot vezető férfi nem is valódi hegymászó, hanem mindenre elszánt kincsvadász. John nemrég ellopott egy különleges szerkezetet, az átméretező gépet, mellyel lekicsinyített egy valódi hegyet: a Pantherát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 1. szerda, 11:00

A színdarab Kertész Erzsi: Panthera – A hógömb fogságában című regénye alapján készült.
szabaduló-játék két részben

A városi művelődési ház hegymászó tanfolyamára hat osztálytárs iratkozik be: három fiú és három lány. Sejtelmük sincs róla, hogy a tanfolyamot vezető férfi nem is valódi hegymászó, hanem mindenre elszánt kincsvadász. John nemrég ellopott egy különleges szerkezetet, az átméretező gépet, mellyel lekicsinyített egy valódi hegyet: a Pantherát. A hegy most a művelődési ház egyik termében rejtőzik, John és csapata pedig ördögi tervet eszelt ki: a lekicsinyített gyerekeknek kell megmászniuk és feltérképezniük a hegyet, közben pedig ritka és értékes ásványt kell gyűjteniük. A küldetés szinte lehetetlennek tűnik. Ám az egyik lány, a mindig álmodozó Noémi bebizonyítja, hogy bátorságnak sincs híján, és a minden lében kanál portás nénivel, Rozikával együtt siet a kis hegymászó csapat segítségére.
 
Figyelem! Felhívjuk az arra érzékeny nézőink figyelmét, hogy az előadásban lézer effektusokat használunk!
 
„Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hogy kedvenc ifjúsági regényünket színre viszik, és izgatottan vártuk a premier napját. Hatalmas élmény volt a könyvben már megismert kalandokat nézőként újra átélni. Bízunk benne, hogy az előadás után mind többen kedvet kapnak a Panthera-trilógia elolvasására is, hiszen az izgalmak ezzel még nem érnek véget!”
                                                                      Kovács Judit és Budavári Zoltán, a Pécsi Pagony könyvesbolt tulajdonosai

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!