Program


Náray Erika és zenekara - Ya ba ye - válogatás Ofra Haza dalaiból

Náray Erika és zenekara - Ya ba ye - válogatás Ofra Haza dalaiból

Náray Erika és zenekara
Ya ba ye - válogatás Ofra Haza dalaiból
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 27. csütörtök, 19:00

Ofra Haza izraeli énekesnő, aki fájdalmasan fiatalon, 43 éves korában halt meg, óriási életművet hagyott maga után. Megmerítkezett a pop, a népzene, a jazz és világzene műfajában is. A hazai közönség az MTV-n játszott klipjei alapján ismerheti, illetve az Egyiptom hercege című animációs filmből, ahol Mózes anyjának szerepét 18 nyelven énekelte fel, köztük magyarul is. A Zsidó Művészeti Napok keretén belül bemutatott, OFRA HAZA A KELET MADONNÁJA c. darabban elhangzott 12 ikonikus dal, koncert formájában is élvezhető, a csodálatos hangszerelésnek és 5 kiváló muzsikusnak, valamint Náray Erika előadásának köszönhetően.

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!