Program


Múzeumok Éjszakája

Múzeumok Éjszakája

Pokrócok, fényfestés, zene, és a csillagos ég.
A zenés parkséta és kamarakoncert a belépőjegyen felül ELŐZETES REGISZTRÁCIÓhoz kötött, melyet az info@agroverzum.hu címre tudnak elküldeni!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 26. szombat, 17:00

A programot a hatályos kormányrendelet alapján védettségi- és arcképes (személyi, jogosítvány vagy útlevél)”- igazolvány együttes bemutatásával vagy a védettséget igazoló telefonos applikációval látogathatják a 18 év felettiek. A 18 év alattiak felügyelet nélkül vehetnek részt programjainkon, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A 16 év alatti hozzátartozók mentesülnek a védettségi igazolás alól, de életkoruk igazolására diák- vagy arcképes (személyi vagy útlevél)”- igazolványt kell felmutatniuk, amennyiben ezt a jegykezelő kéri tőlük, a rendezvényre való belépésük pedig csak és kizárólag felügyeleti jogot gyakorló felnőttel lehetséges. A programon az érvényes járványügyi szabályok betartása kötelező. 

Ajánlatunk


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!