Program


Mózes Tamara & Kaltenecker Zsolt Duó
2

Mózes Tamara & Kaltenecker Zsolt Duó

Kaltenecker Zsolt és Mózes Tamara igen széles zenei spektrumon mozog. Közös zenei univerzumuk a jazz, a pop, a rock, az elektronikus hangzások, a progresszív zenei elemek és az improvizáció különleges keveréke.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 3. szombat, 20:00

Mózes Tamara & Kaltenecker Zsolt Duó

Közreműködik:
Mózes Tamara - ének
Kaltenecker Zsolt - billentyűs hangszerek, elektronika

A billentyűs és zeneszerző Kaltenecker Zsolt először 2017-ben dolgozott együtt Mózes Tamara zongorista-énekes-dalszerzővel egy electro-jazz együttesben, ahol már több dalt is közösen komponáltak. Ezután kezdtek el dolgozni saját anyagukon, billentyűre (különféle effektekkel) és énekhangra (looperrel, illetve angol-francia szövegekkel). 2020 szeptemberében nagy sikerrel debütáltak duóban az Opus Jazz Club-ban. Mindketten igen széles zenei spektrumon mozognak, közös zenei univerzumuk a jazz, a pop, a rock, az elektronikus hangzások, a progresszív zenei elemek és az improvizáció különleges keveréke.

Az Opus Jazz Club csak védettségi igazolvánnyal látogatható.
A maszkviselés az étel- és italfogyasztás idejét kivéve kötelező a BMC területén.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Ajánlatunk


6+ Bemutató: 2024.05.11.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!