Program


Aktuális előadások



Először Magyarországon újra átélheted Győrben az Audi Arénában azt a különleges élményt, amit a legendás Pop Királyának legnagyobb slágerei és mozdulatai nyújtanak.

 
Az Encore, ahogy a név jelentése is, egy ráadás a szimpla hasonmás műsorokhoz képest, hiszen a színpadon az élő zene mellett, vokalistákkal, táncosokkal, artistákkal és más különleges elemekkel keltik életre Michael Jackson életútjának legmeghatározóbb slágereit, mint Billie Jean, Beat It, Smooth Criminal.
 
A Prince Majesty által megalkotott Encore koncert turnét világszerte több 10 ezer rajongó várja, hogy részese lehessen az újraálmodott show élménynek. A nemzetközi turné állomásai között olyan városok szerepelnek majd, mint London, Berlin, München, Róma, Milánó, Párizs, Barcelona, Las Vegas, Dubai és Ázsia számos más országai is.
 
A koncert előtt egy páratlan kiállítást tekinthet meg az Aréna előterében. A kiállítás lehetőséget kínál arra, hogy részletesen felfedezze a popzene királyának páratlan életútját és eddig ismeretlen oldalait. A tárlat bemutatja Michael Jackson arany- és platinalemez díjait, eredeti aláírásait és személyes kéziratait, amelyek közvetlenül kaliforniai dolgozószobájából származnak. Kiemelt figyelmet kapnak Michael ikonikus ruhadarabjai is, például az elmaradhatatlan fekete kalap, a több ezer Swarovski kristállyal borított kesztyű és zoknik, amelyek különleges fényükkel varázsolják el a látogatókat. Ezen kívül megtekinthetők olyan további ruhadarabok, amelyeket Jackson videóklipekben, koncerteken és magánéletében viselt, ezzel még közelebb hozva a legendás előadó világát.

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!