Program


Mesterműhely

Mesterműhely

Az Óbudai Danubia Zenekar Vonósműhelyének bemutatkozó koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 28. péntek, 19:00

 

I. rész

 

betekintés a vonós műhelymunkába Major Tamással

 

II. rész – koncert

 

Dvořák | H-dúr notturno

 

Dvořák | Vonósszerenád

 

Koncertmester | Major Tamás

25. születésnapunk alkalmából új formációval lepjük meg magunkat és közönségünket: ettől az évadtól kezdve a világhírű koncertmester, Major Tamás irányításával megalakuló Vonósműhely a zenekar vonósainak ad lehetőséget a még igényesebb művészi munkára, és a vonószenekari remekművek megszólaltatására. Egy hét intenzív felkészülés előzi meg a koncertet, melynek első felében a nézők bepillantást nyerhetnek a zenekari műhelymunka kulisszái mögé: Major Tamás koncertmester kalauzolásával a közönség is részese lehet egy aprólékos zenekari próbafolyamatnak, szünet után pedig megszólalnak Dvorák legszebb, vonósokra írt művei.

Ajánlatunk


A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a klasszikus balettet flamencóval és afro-kubai stílusokkal ötvözi. Raul Reinoso SATORI című darabjában a spirituális megvilágosodáshoz vezető, belső utazásra hív, amelynek során rátalálhatunk a bennünk lakozó igazságra, szépségre és fényre.

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!