Program


MEN IN THE BOX

MEN IN THE BOX

A MEN In The Box bemutatja: Alice in Chains dalok akusztikus köntösben.
Vendég: Frogshow

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 22. szerda, 18:00

A MEN In The Box produkció célja, hogy minél élethűbben megidézze Seattle város grunge-ban fürdő világát, és emléket állítson az Alice In Chains zenekarnak és Layne Staley-nek. A tribute-bandát olyan magyar zenészek alkotják, akiket nem csak az AIC iránti rajongás, de szoros barátság is összetart. Kovács Tamás Viktor alias KTV (Powertrip, Németh-Kovács Akusztik, Ko-Ver), Németh Szabolcs (Németh-Kovács Akusztik), Vilkó (Action, Ganxsta Zolee és a Kartel), Luki (Hollywood Rose) és Bánfalvi Sanyi (Neck Sprain, Magma Rise, Ákos).

A mostani estet rendhagyó módon kizárólag akusztikusan hangszerelt dalok fogják alkotni - jórészt az MTV Unplugged dalai közül, de felcsendülnek más eposzok is - akár még Mad Season dalocskák is megjelenhetnek nyomokban... :D
Vendégek szokás szerint fel fognak tűnni – pontosat később!

A 18 éves Frogshow zenekar elsősorban grunge feldolgozásokkal vált ismertté a 2000-es évek elején. A grunge stíluson belül modernebb hangzású saját számaik megírása mellett a Replika Acoustica lemezének hangszerelésében, rögzítésében és élő előadásában is szerepet vállaltak. A Frogshow akusztikus felállásában az alap négytagú formáció egy énekesnővel és egy csellistával kiegészülve rögzítette legújabb, kimondottan akusztikus hangszereléssel megírt számait, mely lemez megjelenése kicsit még várat magára. Ezen az estén a teljes akusztikus felállásuk lép színpadra.

Tagok:
Rábold Ákos - ének, gitár 
Szegedi Károly - basszusgitár, ének 
Bertalan Sándor - gitár 
Makovinyi Gábor - dob 
Papp Krisztina - ének 
Fábry Levente - cselló

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!