Program


Magyarul Szeretjük zenekar koncertje -ZENEI ÖRÖKSÉGÜNK, ahogy mi szeretjük MAGYARUL

Magyarul Szeretjük zenekar koncertje -ZENEI ÖRÖKSÉGÜNK, ahogy mi szeretjük MAGYARUL

A Magyarul Szeretjük Zenekar megalakulása előtt már megszámlálhatatlan közös zenei kalanddal a tagok háta mögött, hol tévé műsorok, hol show műsorok, vetélkedők, fesztiválok, hol nagykoncertek színpadán működött együtt kivételes kohézióban. A közös nevező, a mindenkori magyar zene szeretete lett...

Aktuális előadások



Ez utóbbi, és a több évtizedes zenei tapasztalat arra bátorította e 7 virtuóz session zenészt, hogy zenekart alapítva a háttérből, a frontra lépjenek és mindannyiunk közös zenei múltjának emlékakkordjait, generációkon átívelő, magyar zenei gyűjteményeit színpadra állítva, olyan koncertet alkossanak, amelyre eddig még nem volt példa, ám pont úgy, ahogy azokat a közönség ismeri, szereti és emlékeiben őrzi.

A magyar zenei korszakok lenyomatát szeptember 28-án önálló koncertestjükön mutatják be, múltidéző vetítéssel. Megelevenednek a legnagyobb legendák, akárcsak a ’60-as évek táncdalfesztiváljának ikonjai; Kovács Katitól, a Hungariáig, folytatva az időutazást a ’80-as 90-es évek korszakának nagyágyúival, akárcsak Charlie, vagy a Neoton Família. De a zenei palettán lesznek a nagyon maiak is.

„Hisszük, hogy a letűnt korok, ragyogó művészeinek zenei hagyatékának nagy slágerei képesek az új előadók tolmácsolásában tovább élni, újjászületni és a zene csodálatos körforgásában még évtizedekig fennmaradni. Az életműválogatások dalainak mindegyikét azok sajátos hangzásvilágában tolmácsoljuk, nem készítünk átiratokat, nem veszünk el belőlük, - és mindössze magunkat adjuk hozzájuk, de abból a maximumot. Legyél ott velünk, és nemcsak a hazai zenetörténet esszenciájába kóstolhatsz bele, de további meglepetésekkel is készülünk!”

Színpadon: Kiss Enikő, Nádor Dávid, Végh Balázs, Révész Richárd, Molnár Levente, Baranyi Gergő, Dajka Krisztián,
a Magyarul Szeretjük Zenakar

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!