Program


Magyar nótakincsek nyomában - Erőss Béla nótaszerző

Magyar nótakincsek nyomában - Erőss Béla nótaszerző

Havonta egy alkalommal megidézzük a kávéházi cigányzene, a magyar nóta aranykorszakának hangulatát! Az egykor közismert dalszerzők, Németh Béla, Dankó Pista, vagy Erőss Béla nótái szólalnak meg olyan napjainkban is híres nóta énekesek által, mint Budai Beatrix. Kísér a Magyar Állami Népi Együttes zenekara, Radics Ferenc prímás vezetésével.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 26. vasárnap, 15:00

Ezen az alkalmon Erőss Béla nótaszerző dalait hallhatja a közönség.

 

Zenei szerkesztő: Radics Ferenc

Közreműködik: Budai Beatrix, Bokor János

 

 

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!