Program


Legyetek tanúim

Legyetek tanúim

A tárlatvezetéseken megismerhetjük a kiállítás témájához kapcsolódó előkészületeket, a kongresszusi napok eseményeit és a rendezvény utóhatását.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Legyetek tanúim

Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Budapesten 1938-ban

A kiállítás a Budapesten 1938. május 25. és 29. között megrendezett Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus emlékezetét dolgozza fel a fennmaradt tárgyi emlékek, írásos, képi és hangzó dokumentumok bemutatásával. Az előkészületeket, a kongresszusi napok eseményeit és a rendezvény utóhatását követhetik végig a látogatók. A Liturgikus tárgyak, emléktárgyak hazai egyházi gyűjteményekből, templomokból és magánszemélyektől származnak. A kiállításhoz magyar-angol nyelvű ismeretterjesztő füzet kapcsolódik és kapható lesz a tavaly kiadott tanulmánykötet is.

A tárlatot a Keresztény Múzeum az idei Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus Titkárságának megbízásából rendezi meg.

Szervező: Keresztény Múzeum

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!