Program


Labek & Chrobak feat. Zahár Fanni - Electric Lounge

Labek & Chrobak feat. Zahár Fanni - Electric Lounge

A Labek & Chrobak duo Chrobák Adrián és Szallabek Balázs 2022-ben alakult projektje. Adrián és Balázs 2016 óta zenélnek különböző formációkban így a duó koncepciója több évnyi tapasztalatból forrt össze. Zenéjükben a downtempo, elektronika és deep house kombinációja van jelen. Mivel mindkét tag eredetileg gitáros, így kézenfekvő volt számukra, hogy a hangszert többféleképpen is beépítsék a produkcióba.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 22. hétfő, 20:00

Balázs és Adrián emellett rendszeresen koncerteznek Európa-szerte a 2022-es Music Moves Europe Award győztes 'Дeva' élő zenekarában. A 'Csillag' című debütáló lemezén két dal is szerepel a duó társszerzésével és koprodukciójával, melyek közül a 'Szélben Szőtt' az LP első számú dala lett. 

Esőnap: 2024.07.22.

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

 

Ajánlatunk


DESH tündérmesébe illő története a magyar zeneipar egyik legizgalmasabb színfoltja, aki a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok keretében, 2024. október 4-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban lép fel.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!