Program


KultKlub - vendég:Für Anikó; Házigazda: Kovács-Cohner Róbert

KultKlub - vendég:Für Anikó; Házigazda: Kovács-Cohner Róbert

A karantén alatt indított online sorozatunkat, a PinceKlubot KultKlub néven, immár élőben, közönség előtt, Veletek folytatjuk az Eötvös10 kamaratermében!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 29. szerda, 18:30

KultKlub – Vendég:Für Anikó

Ahogy eddig, úgy ezután is különböző művészeti ágazatok ismert és elismert képviselőivel beszélgetünk kortársakról, az adott művészeti ágazat hazai és nemzetközi helyzetéről, és persze mindenről, ami csak szóba kerül, és érdeklődésre tarthat számot.
 
Törekszünk rá, hogy a személyesebb vonatkozások is előtérbe kerüljenek, de ahogy minden jó beszélgetés, úgy a KultKlub sem irányított, tervezett, így esetében sem lehet megjósolni, merre kanyarodik az eszmecsere, milyen mélységeket-magasságokat járunk majd meg meghívott vendégünkkel.

Az első KultKlubban vendégünk Für Anikó Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes művész, az Örkény Színház társulati tagja.

Házigazda: Kovács-Cohner Róbert

Kedvezményes jegyeket csak a helyszínen tudják megvásárolni.

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!