Program


KOSSUTH-DÍJASOK - Gundel Takács Gábor pódiumműsora

KOSSUTH-DÍJASOK - Gundel Takács Gábor pódiumműsora

A Kossuth-díj a kulturális életben adható legmagasabb állami kitüntetés, jelenleg a művészi kvalitás legnagyobb hivatalos értékmérője.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 20. kedd, 19:00

Gundel Takács Gábor újságíró, szerkesztő új beszélgetős pódiumműsor-sorozatának estjein egy-egy Kossuth-díjas művészt lát vendégül a MOMkult Kupolatermében, ahol nem csupán annak életpályáját mutatja be, hanem igyekszik mélységében megérteni, mitől válik valaki igazi művésszé, alkotóvá.

A Kossuth-díjasok c. műsorokat televíziós stáb rögzíti, és vágott formában sugározni fogja. A Ch-Art Kft. által szervezett beszélgetősorozat látogatói a MOMkultban zajló program jegyvásárlói feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken esetlegesen szerepeljenek, és azok felhasználásra kerülhetnek különböző nyomtatott és elektronikus médiafelületeken, a Házirendben és az adatvédelmi szabályzatokban szereplő információk szerint.

Vendégek:

2022. október 10. : Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója,

2022. október 21. : Halász Judit, színésznő

2022. november 07. : Bereményi Géza, a Nemzet Művésze, író, dalszöveg, forgatókönyvíró, filmrendező

2022. december 05. : Udvaros Dorottya, Jászai Mari-díjas színművésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!