Program


KICSI ÚT, HOVÁ MÉSZ ? -  Gryllus Vilmos koncert
2

KICSI ÚT, HOVÁ MÉSZ ? - Gryllus Vilmos koncert

Egy szép nyári reggelen biciklizni indultunk a kislányommal. Én a nyeregben, ő a rúdon, a kis ülésében. Ahogy mentünk, ő egyszer csak hátranézett, és azt mondta:

-Papa, énekelj!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 30. szombat, 19:00

 

És én énekeltem, ahogy épp az eszembe jutott: 

„Bicikli, bicikli, de gurul a bicikli…”

És amit aztán közös biciklizéseink közben láttunk-találtunk-csináltunk, abból később mind dal született. Arról, hogy milyen a mezőn a pitypang, hogyan vadászik a vércse, mire jó a napraforgó, és hova megy a traktor. Kik (azaz mik) laknak egy erdei pocsolyában, vagy egy kidőlt fában. Hogy milyen édes a szeder, és milyen csípős a csalán. Utunkat állta egy sorompó, eláztatott minket egy nyári zápor, de dalolt nekünk a sárgarigó és a fülemüle. 

Ezekről énekelek nektek – vagyis veletek, ha van kedvetek. Gyertek, vár a kicsi út!

 

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!