Program


Karácsonyi Valceremónia- táncgála egy részben
2

Karácsonyi Valceremónia- táncgála egy részben

A Valcer Táncstúdió karácsonyi gálaműsora az idén is – immár 30 éve – hagyományosan az ünnepvárás jegyében zajlik. Műsorukat a báli táncok, a standard és latin-amerikai táncok a modern mazsorettek kedvelőinek ajánlják.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 18. szombat, 18:00

Karácsonyi Valceremónia

A Valcer Táncstúdió Debrecen egyik legmeghatározóbb tánciskolája, ami 1990-es alapítása óta töretlen sikernek örvend a táncot mind hobbi, mind professzionális szinten művelők körében. Rendszeresen találkozhatunk táncosaikkal helyi, országos és nemzetközi táncversenyeken, rendezvényeken, fesztiválokon, elmaradhatatlan résztvevői évtizedek óta a Debreceni Virágkarneválnak is.

Az évet hagyományosan egy nagyszabású gálaműsorral zárják, melyre idén december 18-án, szombaton 18 órától kerül sor a Kölcsey Központban. A gálán fellépnek: versenytáncosok, formációs csoportok, mazsorettek, és a Valcer Alapfokú Művészeti Iskola néptáncosai és tánciskolásai.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!