Program


Kakaókoncert

Kakaókoncert

Az otthonos légkörben zajló programokon a nézők, miközben a zenekar kiváló művészeinek játékát hallgatják, játékosan és interaktívan ismerkednek meg a szimfonikus zenekar hangszereivel és a koncertre járás szabályaival. A hangverseny után kakaó várja a gyerekeket az előtérben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

október 08. vasárnap
14.30 és 16.30
BFZ Próbaterem
Illési Erika

november 19. vasárnap
14.30 és 16.30
BFZ Próbaterem
Illési Erika

február 11. vasárnap
14.30 és 16.30
BFZ Próbaterem
Fischer Iván

április 20. szombat
14.30 és 16.30
BFZ Próbaterem
Illési Erika

május 12. vasárnap
14.30 és 16.30
BFZ Próbaterem
Fischer Iván

A Fesztiválzenekar gyerekeknek szóló programsorozata közel negyedszázada ad minőségi klasszikus zenei élményt a legkisebbeknek. Az együttes próbaterme nemcsak a műsorra tűzött nagyzenekari művek apró részleteinek kikísérletezésére és kamaramuzsikálásra szolgál, hanem itt zajlik a klasszikus zenéért rajongó következő generációk kinevelése is. Aligha kell ezeknek az eseményeknek jobb reklám, mint hogy a BFZ törzsközönségének tagjai közül sokan itt szerették meg a zenét pöttyös bögrével a kezükben – ma pedig már saját gyerekeiket hozzák a Kakaókoncertekre! Az otthonos légkörben zajló programokon a nézők, miközben a zenekar kiváló művészeinek játékát hallgatják, játékosan és interaktívan ismerkednek meg a szimfonikus zenekar hangszereivel és a koncertre járás szabályaival. A hangverseny után kakaó várja a gyerekeket az előtérben.

2015 óta a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány szakmai közreműködésének köszönhetően a Kakaókoncertek autizmusbarát változata is látogatható. Hogy az autizmussal élő gyerekeknek ne kelljen váratlan dolgokkal szembesülniük, és a lehető legkényelmesebben érezzék magukat, a BFZ vizuális és hanghatásokra felkészítő segédanyagot biztosít előzetesen a családoknak.

Ajánlatunk


Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!