Program


IRodalmi KAvéhaz Spilák Klára beszélget Szabó Borbálával és Előd Álmossal

IRodalmi KAvéhaz Spilák Klára beszélget Szabó Borbálával és Előd Álmossal

A havi két alkalommal megrendezésre kerülő IRKA három téma mentén kínál olyan változatos programokat, amelyek nemcsak színházunkhoz és művészeinkhez hozza közelebb a nézőt, de a kultúra különböző ágazatai között is igyekszik hidat képezni.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 15. hétfő, 18:00

Tartalmas és izgalmas beszélgetésekkel szeretnénk bemutatni korunk nagy szerzőit, munkásságukat, sőt egy-egy apró történet erejéig magánéletüket is. Spilák Klára segítségével nézőink olyan írókkal, költőkkel találkozhatnak majd, akiknek írásait már számos helyen színpadra állították (Egressy Zoltán, Háy János, Parti Nagy Lajos, Péterfy-Novák Éva, Szabó Borbála, Závada Pál).

Az IRKA szeretne lehetőséget adni színházunk művészeinek arra, hogy önálló estjeikkel új vagy kevésbé ismert oldalukat is megmutathassák. A programsorozat harmadik állomásaként olyan hétköznapi kérdéseket boncolgatunk majd a kortárs irodalom segítségével, ami mindnyájunkat foglalkoztat.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!