Program


INDIKÁTOR • Batarita Társulat

INDIKÁTOR • Batarita Társulat

A külső jel, a látható változás mögött ott búvik a szemmel láthatatlan belső átalakulás. Az előadás két táncos teste csupán egyetlen személyt jelez. A nemzetközi színpadokat bejárt és elismert két művész, Christine Bonansea francia-amerikai alkotó kortárs tánca és Batarita koreográfus butohja kapcsolódik a darabban, átívelve a témát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 11. szombat, 19:30

A két előadó először 2018 márciusában találkozott a bulgáriai Plovdivban, ahol Bonansea szólóját az American Dance Abroad keretein belül mutatták be. 2019-ben Christine és Batarita Koreában dolgoztak együtt alkotótársként több darabban is, miközben megszületett a duó ötlete. Az Indikátor című darab megalkotása még 2019 végén megkezdődött, Koreában, Buszanban, de a 2020-ra tervezett és a világjárvány miatt elmaradt bemutató csak most, 2021-ben kapott újra teret. 

 

Alkotó-előadók / Created and performed by Christine Bonansea Saulut, Batarita

Zeneszerző / Composer: XRC Kovács Balázs

Díszlettervező / Set design: Hornyák István, Batarita

Jelmeztervező / Costumes design:  Hornyák István

Fénytervező / Lighting and visuals: Batarita

Koreográfus-rendező / Choreographed and directed by Batarita

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!