Program


Indián Nyár 2018 - hétvégi bérlet

Indián Nyár 2018 - hétvégi bérlet

A nyári Everness Fesztivál után szeptemberben visszatér Alsóörsre egy kisebb, családiasabb rendezvény, az Everness Indián Nyár - természetesen ugyanúgy a tudatosság és a feltöltődés jegyében, mint júniusban.
A szervezők nem titkolt célja, hogy azt a családias közösségi hangulatot teremtsék meg, melyet sokan emlegetnek az első, kis létszámú Everness óta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 14. péntek, 18:00

Jóga, meditáció, különleges mozgásformák, kellemes esti koncertek: csendesebb, lassabb, bensőségesebb 4 napra lehet számítani. 
Kevesebb helyszínen, koncentráltabb programok várják a maximum 1000 főnyi látogatót.
A vendégek igényeihez igazítva először hétvégi bérletet is lehet váltani.  
Az Everness Indián Nyár továbbra is gyermek- és a kutyabarát fesztivál, 14 éves korig a  belépés ingyenes, és természetesen szeretettel látják a jól nevelt házi kedvenceket is.

 

A belépő érvényes 1 fő részére: 2018.09.13. csütörtök 12:00 órától 2018.09.16. vasárnap 14:00 óráig

This ticket entitles 1 person to enter Everness Indian Summer 2018 and is valid from Thursday noon, 13.09.2018 to Sunday 14:00, 16.09.2018

A bérlet ára NEM tartalmazza a sátrazás díját / Camping is NOT included.

És, hogy mégis, mi az az Everness Fesztivál? 

#fesztiválmásképp

Keresel valamit? Az utadat, magadat, helyedet a világban? Tanítót, mozgást, barátokat? Új ízeket, zenét, vagy csak kilépnél kicsit az unalmasból, a megszokottból, a komfortosból? Nálunk rengeteg lehetőséged lesz erre, hiszen hazai és külföldi spirituális tanítók, előadók mellett változatos zenei és mozgásprogramokkal várunk egész családoddal együtt.

#tudatosság

Az Everness Fesztivál a tudatosság ideje: öt nap, amely során megszokásainktól mentesen tapasztalhatjuk meg önmagunkat és környezetünket. A rendezvény időtartama alatt elsajátíthatjuk azokat a módszereket, amelyek segítségével probléma helyett lehetőségként élhetjük meg a mindennapjaink során felmerülő kihívásokat, és önerőnkből juthatunk el a hétköznapitól eltérő, emelkedett tudatállapotokba.

#feltöltődés

Az Everness Fesztivál öt nap feltöltődés: felnőtt játszótér, ahol felszabadultan, mégis felelősséggel lehetünk ismét gyermekek. Tánc és jóga, számos mozgásprogram, meditáció és előadás vár ránk a Balaton partján, hogy jóleső fáradtságunkat aztán egészséges ételeket és italokat fogyasztva pihenjük ki, esténként pedig világzenei koncertek és meghitt hangulatú házibulik várnak ránk.

#közösség

Az Everness Fesztivál a közösség élménye: egy hely, ahol otthonos, biztonságos környezetben, csoportos képzések és egyéni terápiák során ismerhetjük meg a különféle önfejlesztő módszereket. Ez a közösség nem csupán a fesztivál pár napja alatt létezik, hiszen tapasztalataink azt mutatják, hogy vendégeink a rendezvény után is kapcsolatban maradnak egymással, beépítve mindennapjaikba az itt elsajátított ismereteket, tovább formálva a világot, az otthont, amelyben élni szeretnénk.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!