Program


Homokrajzok - Székesfehérvári Balett Színház
10

Homokrajzok - Székesfehérvári Balett Színház

A Homokrajzok első felvonása, a Félhomály a félelmeinkről és a démonjainkkal vívott harcról szól. A második, az Eltűnőben címet viselő költői hangvételű táncmű, az emberi kapcsolatok törékenységéről, sérülékenységéről szól. Az estet záró harmadik balett, a Homokrajzok költői képet rajzol az elmúlásról, miközben a táncosi lét tiszavirág életű mivoltáról szól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 3. kedd, 19:00

Homokrajzok - Székesfehérvári Balett Színház

A Homokrajzok első felvonása, a Félhomály a félelmeinkről és a démonjainkkal vívott harcról szól. A második, az Eltűnőben címet viselő költői hangvételű táncmű, az emberi kapcsolatok törékenységéről, sérülékenységéről szól. A Kristian Ole Tangen norvég koreográfus által nyolc táncművészre komponált darab volt az első olyan mű a Székesfehérvári Balett Színház repertoárján, amelyet vendég koreográfus készített a társulat számára. Az estet záró harmadik, címadó balett, a Homokrajzok, amelyet Egerházi Attila rendez és koreografál, költői képet rajzol az elmúlásról, miközben a táncosi lét tiszavirág életű mivoltáról szól. A tánc – lényegét tekintve – mozdulatrajzok a térben, amelyek olyanok, mint vízre rajzolt vonalak, vagy homokba írt szavak, vagy akár egy tengerparton, gyerekkéz építette homokvár, amelyet az idő vagy egy óvatlan lépés elporlaszt.


Szereposztás

Félhomály:
Fernanda Losada
Elisa Lodoloni

Eltűnőben:
Cristina Porres Mormeneo
Elisa Insalata
Francesco Vitale Farris
Maria Fernanda Losada
Fernando Gabriel Luis Luis
Dávid Janík
Koh Yoshitake
Dusana Heráková

HOMOKRAJZOK:
Cristina Porres Mormeneo
Elisa Insalata
Dusana Heráková
Francesco Vitale Farris
Maria Fernanda Losada
Fernando Gabriel Luis Luis
Dávid Janík
Leigh Alderson
Valerio Zaffalon
Lin Yun- Cheng
Elisa Lodolini

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!