Program


Hasznos vagy káros-e a pletyka? - Mindennapi Pszichológia

Hasznos vagy káros-e a pletyka? - Mindennapi Pszichológia

Az elmúlt évtizedben egyre népszerűbbé vált a pszichológia tudománya, hiszen életünk minden pillanatát pókhálóként szövi át, az emberi működésünk, kapcsolataink alapját határozza meg. Emiatt érthető, hogy a médiában is töretlen népszerűség övezi. A fokozódó érdeklődést érzékelve 2021 őszétől minden hónapban egy-egy izgalmas témát jár körül a Mindennapi Pszichológia magazin és a Várkert Bazár új rendezvénysorozata, amelynek műsorvezetője Szily Nóra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 18. csütörtök, 19:00

A tudomány sokáig hamis információt tartalmazó hírként kezelte a pletykát, de ez mára megváltozott. A pletyka az emberi közösségek kialakulása óta, több tízezer éve létező jelenség, amelynek fontos szerepe van a társadalmi rend megőrzésében. De mi ennek a szerepnek a lényege? Mi lenne velünk pletyka nélkül? Miről pletykálnak leginkább az emberek? Tényleg többet pletykálnak a nők? Ezekről a kérdésekről is beszélget Dr. Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus és vendége.

Közreműködők:

Műsorvezető: Szily Nóra újságíró, pszichológus, coach

Szakértő: Dr. Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológus

Vendég: Hamarosan

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!