Program


Halleluja

Halleluja

Nagyszabású gálaelőadásunk Leonard Cohen dalának címét viseli. E művön kívül az alkotás, az élet örömét hirdető előadás-részletekkel, dalbetétekkel, koreográfiákkal ünnepeljük a járványhelyzet utáni teljes nyitást, az emberi kapcsolatok éledését, a kitartás, az értékőrzés erejét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Halleluja

A gálában az alábbi művek részletei csendülnek fel:
Leonard Cohen: Halleluja; Déry-Pós-Presser-Adamis: Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról; Szörényi-Bródy-Sarkadi-Ivánka: Kőműves Kelemen; Máté Péter – Gém György – Vándorfi László: Egy darabot a szívemből; Likó Marcell – Géczi János – Vándorfi László: Béke presszó; Galt MacDermot – James Rado – Gerome Ragni: Hair; Presser Gábor – Zorán Sztevanovity – Dusán Sztevanovity: Apám hitte; Dés László – Geszti Péter – Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk; Dés László – Nemes István: Legyen úgy; Radnóti Miklós: Nem tudhatom; Radnóti Miklós: Erőltetett menet..

Koreográfus: Krámer György
Zenei vezető: Győrfi Judit
Rendező: Vándorfi László

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!