Program


SZSZT / Soharóza: Dalok a kamrából (borkóstolóval)

SZSZT / Soharóza: Dalok a kamrából (borkóstolóval)

Az előadás a Városmajori Szabadtéri Színpadon egy borkóstolóval fonódik egybe, ezáltal különleges kulturális, művészeti és gasztronómiai élményt nyújt a nézőknek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 5. vasárnap, 21:00

A Catwalk Concert Productions és a Soharóza bemutatja: Dalok a Kamrából

A Dalok a Kamrából Mautner Zsófi gasztroblogger konzulensi közreműködésével jött létre, aktualitását pedig az adja, hogy olyan témákat dolgoz fel mind zeneileg, mind pedig vizuálisan, amelyek a karantén alatt megváltozott gasztronómiai szokásainkhoz kötődnek. A Soharóza kórus a gasztrokoncerten körbejárja a sütési-főzési szokások átalakulását a nagymama módszerektől az aktuális hipszter trendekig, a takeaway-kultúrát, és a karantén-lét sok más elemét.

A produkció zenei részét – az egyes témákhoz gyűjtött sokszínű, különböző stílusú dalanyag reflektált felhasználásával – Halas Dóra zenei vezetésével végzi a Soharóza, együttműködve Bartha Márk elektronikus zeneszerzővel. Az előadás különleges jelmezeit Nagy Fruzsina jelmeztervező hagyományos illetve rendhagyó anyagok és technikák ötvözésével képzeli el. A jelmezeknek saját dramaturgiája, humora és különleges mivolta a tervező meghatározó kézjegye.

A catwalk concert műfaját 2015-ben alkotta meg Halas Dóra és Nagy Fruzsina, akik az előadóművészetnek egy még ismeretlen összművészeti határterületét álmodták meg, ami valahol a kórus-színház, az extrém divatbemutató, és a koncert metszetében kereshető. A kifutó alakú színpadon a Soharóza kórus tagjai éneklő modellként vonultatják fel az absztrakt, mesélő jelmezeket, miközben a zene és a látvány izgalmas dramaturgiával kapcsolódik egymásba. A Trafóban létrehozott két egész estés előadás – Az Ügy (2018), Tabu Kollekció (2016) – után a Dalok a Kamrából 2021 nyarán a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül bemutatásra.

Közreműködők

Gasztronómiai konzulens: Mautner Zsófi
Jelmez: Nagy Fruzsina
Zenei vezető: Halas Dóra
Sound design: Bartha Márk
Dramaturg: Eörsi Sarolta
Szövegírók: Al-Farman Petra, Szilvay Máté, Bogdán Tamás
Hangosító: Szabó M. Viktor
Koreográfus: Kovács Domokos
Projektmenedzser: Karnics Alina

Szereplők:
Göttinger Klára
Remes Zsófia
Simon Júlia
Tamási Borbála
Zámolyi Eszter
Elek Judit Sára
Nagy Zsófia
Szalontai Bálint
Bartos Dániel
Sipos András

Rendezők: Halas Dóra és Nagy Fruzsina
Sommelier: Fejérvári Gergő

A Dalok a Kamrából a Catwalk Concert Productions és a Városmajori Szabadtéri Színpad első közös produkciója.

Az előadás hossza: 50 perc

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!